Дами, време е да захвърлите в килера заучените секс пози и да опитате следните позиции, които са специално за вас, вас и вас! :) Тези секси ходове ще увеличат удовоствието в леглото и ще ви помогнат да стигнете до голямото О.

1. Горещи осморки
[quote]Трудност:

Еротичен инструктаж: Легни на пода с две възглавници, подложени под задните ти части. Краката ти са широко затворени, полусвити в коленете, а ръцете са протегнати над главата, или държащи гаджето ти като на илюстрацията. Неговите ръце са опрени на пода при главата ти. Тайната на чувствения ефект на тази поза се крие в траекторията, която описва тялото му – бавни осморки, които ще ви изпратят на седмото небе. Ако иска да промени чувствения ъгъл, той трябва само да изтегли таза си по-напред.

Похотлива равносметка: Ти получаваш двойни оргазмени дивиденти: кръговото триене едновремнно стимулира както цялата вътрешна вагинална повърхност, така и външната ти точка на удоволствието. И сборът от това еротично напрежение бавно те носи нагоре към сигурния финал. Не ти е достатъчен? Ами, имаш свободни ръце, с които може да си окажеш плътска самопомощ.

Съвет: За сигурно G-попадение в тази поза увеличи възглавниците. По този начин чисто технически улесняваш и дълбочината на проникването, което ще донесе многократно по-интензивна порция наслада и за него![/quote]

2. Плътна прегръдка
[quote]Трудност:

Еротичен инструктаж: Легни по корем и като държиш краката изпънати, леко ги разтвори. Отпусни ръце отстрани до тялото си, или ги протегни напред. Нека твоят човек да легне върху теб, отпускайки се на лакти, за да не те смачка с тежестта си. След това трябва да сложи крака от външната страна на твоите. След като е в теб, ти прибери плътно крака един до друг и кръстосай глезените.

Похотлива равносметка: Плътният ключ на краката ти ще ти позволи да усетиш прелестта на съкровището ти до последния милиметър. Нещо повече – здравата ти прегръдка с всеки негов дълбок тласък осигурява стонопораждащи усещания. Докато се люшкате на вълните на сладострастието, нека той протегне ръка под теб и да си поиграе с гърдите ти, или да прокара устни по врата и чувствителните ушни миди. Макар че тази поза предлага мега-вихрушка от усещания, тя е по-скоро статична, така че е перфектна за мъжете, които още търсят цаката на дългата ерекция.

Съвет: Извлечи максимума от интензивния ви плътски контакт, като се съсредоточиш върху тежестта на тялото му и допира на гърдите, краката, ръцете и дъха му… За да направиш нещата още една идея по-горещи, извивай тяло нагоре към бедрата му в неговия похотлив ритъм.[/quote]

3. Дракон
[quote]Трудност:

Еротичен инструктаж: Ти лежиш по корем, с ръце, вдигнати над главата. Под таза ти са подложени една или две възглавници, а краката ти са леко разтворени. Твоят човек ляга върху теб, следвайки извивките на тялото ти. Вместо бързи тласъци, тази па-а-реща поза изисква бавен, въртелив подход.

Похотлива равносметка: Кръговата стимулация бавно ще наелектризира цялата ти вътрешна похотлива повърхност, довеждайки до суперинтензивна крайна точка. Вярно, че Драконът не е от най-пъргавите пози, но тъкмо затова е перфектен, ако на половинката ти й е доста слаб ангелът и ти искаш да отложиш финала му. Или чисто и просто ти се ще да се насладите напълно на сливането на телата си. Сега е моментът той да обърне внимание на често пренебрегваните твои телесни частички. Целувки в основата на врата например ще изтръгнат доволно мъркане от устните ти. Въпреки че той е отгоре, тази поза е изцяло за теб, теб, теб!

Съвет: Макар че си отдолу, пак можеш да дърпаш похотливите конци. Ако влезеш в синхронно темпо с неговите кръгчета, извивайки бедра, телата ви ще се движат като едно огромно, разгорещено похотливо драконче. Забързвайте и забавяйте темпото, за да поддържате парата.[/quote]

4. На ръба
[quote]Трудност:

Еротичен инструктаж: Твоят човек сяда на леглото и стъпва на пода. Ти поставяш възглавници зад него, слагаш ръце на раменете му и го накланяш назад, докато не полегне върху тях. Коленичиш с крака от двете страни на тялото му и сядаш отгоре му. После се облягаш на възглавниците за опора и по-добър баланс.

Похотлива равносметка: Тази поза ще те изпрати на ръба на чувствената нирвана, защото целият контрол е в твои ръце. И срещу минимални чупки в кръста си осигуряваш гореща вътрешно-външна похотлива стимулация, която ще те побърка. Гаджето ти няма да падне по-долу в скалата на удоволствието, защото разполага с централен устен достъп до прелъстителната зона на шията и гърдите ти. И има две свободни ръце, които може да плъзне по цялото ти тяло. Включително и по любимите на всеки мъж на тоя свят задни части.

Съвет: Устните ти са в удобна позиция за шепнене на неприлични думички. Разкажи му в подробности някоя сладка фантазия с негово участие, като поставиш акцент върху това колко много го искаш. Заложи на ниския тон на гласа, тежкото, накъсано дишане и плъзването на език по ухото.[/quote]

5. G-силата
[quote]Трудност:

Еротичен инструктаж: Легни по гръб и прибери коленете при гърдите си. Нека половинката ти да коленичи отпред и да те хване за стъпалата. След като е в теб, той трябва да се движи, поклащайки бедра. Искаш още по-интензивен и експлозивен екшън? Стъпи върху гръдния му кош и го помоли да те хване за бедрата. Тази конфигурация ще му даде още една доза контрол, плюс възможност за по-дълбок страстен обсег.

Похотлива равносметка: Налага се да отстъпиш похотливите юзди в неговите ръце, но повярвай, струва си! Вече си наясно с вкуса на G-кулминацията? Прекрасно, сега ще можеш да откриеш нови нейни измерения, благодарение на по-дълбоките и интензивни тласъци, които ще те разтреперят. Освен това твоят човек няма извинение да не свърши малко допълнителна (ръчна) работа за теб. Ако можеш да се примириш с факта, че не ти си отгоре, определено в тази поза G-силата ще е с теб.

Съвет: За да го изправиш на нокти, тъкмо в разгара на екшъна му дай малко визуално вдъхновение. Той вижда прекрасно всяка твоя реакция, така че пусни похотливото си изражение (+ малко стонове) на воля. И му покажи колко страстно високо оценяваш неговия сладък труд.[/quote]

6. Нагоре, нагоре… и до върха
[quote]Трудност:

Еротичен инструктаж: Ти си легнала с възглавница под главата и с крака, изпънати във въздуха. Докато коленичи (гърдите му са до бедрата ти), гаджето ти накланя леко краката ти настрани, като ги държи, за да не паднат на пода. След това се навежда леко напред и влиза в теб. За допълнителна опора може да постави едната си ръка на пода до тялото ти.

Похотлива равносметка: Тъй като краката ти са повдигнати нагоре и плътно прибрани, това означава само едно: стеснен вагинален канал и тръпкопораждащо триене. А понеже той влиза в теб под лек ъгъл, и двамата ще изпитате нещо, доста по-различно от познатата нирвана в добрите стари мисионерска и кучешка. В разгара на екшъна протегни ръка към външната си точка на удоволствието, или просто се отпусни и наслади на вълните удоволствие, както и на начина, по който му действа сладкото ти тяло.

Съвет: Експериментирайте, като сменяте наклона и отварянето на краката ти. Така с всяко движение ще изпитвате различно усещане за „прегръдка“ и триене. Понеже вагиналният ти отвор и ъгълът на проникване варират, това чувствено разнообразие държи желанието ви в космическа орбита.[/quote]

7. Страничен пирует
[quote]Трудност:

Еротичен инструктаж: Ти лягаш на ребро и повдигаш горния си крак, като държиш долния изпънат на леглото. Половинката ти възсяда долното ти бедро и прегръща повдигнатия ти крак, който облягаш на рамото му. След като го поемеш в себе си, в допълнение към класическите тласъци, той започва да люлее и да върти бедра.

Похотлива равносметка: Всички тези чувствени спирали и кръгчета осигуряват едно: с всеки тласък твоят човек нацелва ново чувствено местенце вътре в теб, държейки те на ръба на екстаза, без дъх. Разбира се, той получава не по-малък дял на удоволствие, резултат от похотливата му власт над теб и горещата гледка на всички твои апетитни местенца. Връчи му еротичния волан и се предай напълно: отпусни се и дай тон на стоновете си.

Съвет: Тъй като той е на колене, нека сменя „височината“ на позата, като прикляка по-малко и повече. Това ще доведе до смяна на усещанията, защото колкото по-надолу слиза, толкова по-навътре влиза. Виж ти, даже има похотлива рима![/quote]

8. Животински страсти
[quote]Трудност:

Еротичен инструктаж: Застани на четири крака на леглото (все едно за кучешката), като коленете ти са на ръба му. Твоето жребче е зад теб, като разтваря крака, „прегръщайки“ с тях твоите. Като го поемеш в себе си, ти прибираш коленете си едно до друго. След като по този начин стесниш вагиналния си канал, и двамата се наслаждавате на невероятна чувствена езда на бързи обороти, отключваща животинските ви инстинкти. Не си пести стоновете, за да му покажеш колко сладко ти действа! На бас, че ще ти отвърне със същото!

Похотлива равносметка: Сега ти можеш да се фокусираш изцяло върху собствената си крайна точка: като протегнеш едната си ръка за паралелна стимулация на външната си точка на насладата например. Предвид факта, че сте и в невероятно благодатната G-стимулираща конфигурация, грандиозният финал ти е в кърпа вързан! Естествено, твоят човек няма да остане по-назад – благодарение на ръцете му, поставени върху бедратата ти, той може да контролира всеки похотлив миг според собственото си желание. Какво повече да иска за разтърсваща кулминиция?

Съвет: Това е поза, в която перфектно проличава горещият ефект на „помпането“ на тазовите ти мускули. Свивай ги и ги разпускай в неговия тласъчен ритъм и така ще добавиш въображаеми сантиметри към Онези негови части, а бавно покачващото се напрежение ще ви издигне до оргазмена орбита! Е-ха![/quote]

9. Палав под
[quote]Трудност:

Еротичен инструктаж: Ти си с гръб към него, навеждаш се и се опираш с длани на пода. (Ако гъвкавостта не е сред силните ти страни, свий леко крака в коленете, за да ти е удобно.) Нека той да влезе отзад, като те гушне с едната ръка през стомаха за общ баланс. Ако се измориш, се облегни на лакти, а той да коленичи. Или подложи възглавница под ръцете си за допълнителна опора и супер комфорт по време на похода ви към седмото небе.

Похотлива равносметка: Тази поза повдига задните ти части и съответно позволява уникален ъгъл и посока отгоре-надолу на проникването. Комбинация, водеща до неочаквана стимулация на външната ти точка на удоволствието… отвътре. Плюс шансове за уцелване на G-точката ти, надхвърлящи 90%. Бинго!

Съвет: За да удвоиш градусите на насладата си, опитай това стонопораждащо трикче: докато неговите тласъци те разпалват отвътре, хвани свободната му ръка и я насочи за паралелна директна външна стимулация. Внимателно с коленете, защото ще ти се подкосят![/quote]

10. Тет-а-тет танц
[quote]Трудност:

Еротичен инструктаж: Ще видите, че тази поза дава коренно ново значение на фразата „мръсни танци“! Ти лежиш по гръб на пода или някаква друга равна повърхност, със свити под тялото крака и с ръце, опънати нагоре над главата. Твоят човек ляга върху теб, като краката му са опънати, а ръцете пъхнати в прегръдка под раменете ти. След това се напаснете така, че да ви е удобно, той може да варира между широки кръгове и дълбоки, нагоре-надолу тласъци – комбинацията ще ви завърти главите във валса на страстта.

Похотлива равносметка: За разлика от повечето пози, позволяващи дълбоко проникване, тази ви дава възможност за паралелни целувки, ласки и сплитане на погледите. С една дума, за много сладка интимност. Той може да докосва с ръце и устни горната част на тялото ти, а ти може да обсипеш шията му с целувки.

Съвет: Понеже краката ти са сгънати, а ръцете – изпънати нагоре, това естествено извива в дъга гръбначния ти стълб. Ако изнесеш таза още малко нагоре по собствена инициатива, ще постигнете още по-дълбоко… ъ-ъ, удоволствие.[/quote]

Коментари: