Тази сутрин се събудих с мисълта колко съм щастлива с Я. Обещах си, че ще забравя тази работа за „нашето бъдеще“. В края на краища дори аз не знам отговора на този въпрос, та какво остава за приятеля ми. (Брейй, колко съм разумна, когато хормоните не бушуват в тялото ми. :) хахха!)

Цял ден си мисля, как тази вечер ще мърсуваме с Я.. Не съм в настроение да правим любов. Но когато по-късно той дойде в нас се случи следното:

Докато похапвахме пица, набързо прегледахме наръчника Cosmo Кама Сутра и обсъдихме дали ще го правим в мисионерската или кучешката след вечеря. :) Какво? Да не би повечето двойки да не обсъждат това по време на ядене?

Я. ме изненада като избра Палави движения, която е мъчителната версия на традиционната мисионерска. Твоят човек ляга върху теб, плъзга тялото си върху твоето, поставя ръцете си около шията ти, а краката си върху твоите. Така, че двамата представлявате огледални образи.

[quote]Трудност:

Еротичен инструктаж: Не пропускайте да опитате тази прелъстителна вариация на типичната мисионерска поза. Той е над теб, като се плъзва няколко сантиметра по-нагоре от стандартното. Обвива ръце под шията ти и плътно се притиска в теб по цялата телесна дължина – важно е гърбовете и на двама ви да са изправени. Обягате крака един в друг за опора и ти повдигаш леко таза си нагоре, докато той нежно те притиска в противовес. Вместо обичайното движение, се люшкайте нагоре-надолу.

Похотлива равносметка: ОК, вярно е, че мисионерската невинаги те кара да се разтрепериш от главата до петите. Този й вариант обаче постига добра външно-клиторна стимулация за теб и ще изтръгне стонове наслада от устните ти. А люшкането бавно ще покачва похотливото напрежение, докато не те докара до заветната крайна точка.

Съвет: За да добавиш още една доза наслада към тази неочаквано пламенна конфигурация, първо хвани половинката си здраво за задните части и после плъзни ръцете си нагоре по гърба му, а после нежно зарови пръсти в косата му и го притегли към себе си за гореща целувка.[/quote]

Честно казано не очаквах да има някаква голяма разлика между традиционната мисионерска и Палави движения, но се оказа че има! Изпитах много по-голяма клиторна стимулация, тъй като усещах тласъците на Я. не само вътре в мен, но и във външната си точка. Много харесах позицията и съм убедена, че след като приключим с това предизвикателство, позата ще стане част от нашия редовен секс-арсенал. :)

След като свършихме (едновеременно!), Я. слезе от мен, но продължи да държи ръката си около шията ми. След това се наведе, целуна ме по устните и каза: „Б., толкова много те обичам и съм толкова щастлив, че съм с теб.“

И въпреки, че не използва никакви глаголи в бъдещо време, това е всичко, което исках да чуя от него. „Тихооо, Я.“, пошегувах се аз. „Защо винаги след секс трябва да си толкова сантиментален? Остаряваш.“

Коментари: