На кого не се е случвало? Малко след като си се лакирала, се появяват и първите драскотини. Веднага след първия ден, лакът започва да се бели. Жените по цял свят се ядосват за това, че на всеки два дни им се налага отново да оправят своя маникюр. Сега може да се радвате, защото производителят “SND’’ обещава изумяващи резултати. Създаден е лак, който две седмици след нанасянето му върху ноктите, остава все така изящен. Целият свят чакаше това, или по-скоро – този на жените.

Шилак е иновация в женския маникюр.
Това е лак, който остава траен седмици наред, лесен е за нанасяне и е толкова надежден, колкото и гела. Ръцете често биват възприемани като нашата визитна картичка, за това е важно подобаващо да се грижим за тях. Все повече жени отхвърлят остаряващите вече методи за поставяне на ноктопластика, защото те разрушават повърхността на ноктите ни. За съжаление, в забързаното ни ежедневие, е трудно сами да се грижим за поддръжката на ноктите си, защото не винаги имаме време за това. Абсолютно невредимият Шилак е страхотна комбинаия от лак за нокти и гел.

Нанасяне на Шилак
Шилак се нанася също толкова лесно, колкото и обикновения лак за нокти, с тази разлика, че той изсъхва за секунди под UV-лъчите. За нанасянето му не се нужни специални приспособления, или пинсети. Достатъчно е само да имате добре поддържан маникюр и да се оставите в ръцете на вашия маникюрист. Процедурата преминава в следните три стъпки:

1. Нанася се основата;
2. Слагат се два пласта от желания цвят;
3. Завършва се с един пласт топ лак.

Изчаква се пет минути и вие се сдобивате с маникюра, за който мечтае всяка жена.

Вероятно знаете, че за да се отстрани гел-слоят ноктите биват изпилявани. Тази процедура сериозно уврежда вашите нокти, но при Шилак тя не е необходима.

Предимства и недостатъци
Ако този лак е точно това, което неговите създатели ни обещават, то тогава той би бил мечтата на всяка жена. Защото, кой не си пожелава красиви и в същото време здрави нокти. Вече не е нужно по време на работа, чистене, или спорт да внимаваме да не нарушим целостта на своя маникюр. Шилак се предлага в повече от 24 различни цвята, както и във вид на френски маникюр. Единственият недостатък е, че не можете до направите сами вкъщи, защото се нуждаете от UV-лампа.

Найстина ли Шилак функционира?
Тази иновация звучи прекалено хубаво, за да бъде истина, за това специално за вас, за да ви убедим в неговите предимства, ние изпробвахме метода. Резултатите може да видите в нашата галерия.

[nggallery id=28]

Коментари: